Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Iwan Brands
Molenwijk 38
1035 EG AMSTERDAM

Openingstijden

Ma: 09.00 - 19.00 uur
Di: 09.00 - 19.00 uur
Wo: 09.00 - 19.00 uur
Do: 09.00 - 19.00 uur
Vr: 09.00 - 19.00 uur
Za: 09.00 - 19.00 uur
Zo: 10.00 - 18.00 uur

Iwan Brands úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Calem Port tips voor bij de paasbrunch

Calem Port tips voor bij de paasbrunch!

Cálem 10 Years Old: de rijke smaakprofielen van de Cálem 10 Years Old met gedroogd fruit, noten en karamel vormen een aanvulling op veel traditionele gerechten van een paasbrunch. Het gaat goed samen met zoete lekkernijen zoals warme kruimeltaartjes, gebakken appels met kaneel of chocolade eitjes. Maak de paasbrunch nét iets specialer met een mooi glas Cálem 10 Years Old.
Meer tips met deze heerlijke Ports? Lees verder!

Calem Porto - uw topSlijter nb website

Cálem Late Bottled Vintage: de andere tip voor bij de paasbrunch is de Late Bottled Vintage. De aroma’s van rood fruit, zwarte bessen, jam en cacao matchen perfect bij gerechten die u serveert tijdens een paasbrunch. Denk aan zoete broodjes, croissantjes, kaneelbroodjes en natuurlijk ook de chocolade eitjes.

De Cálem Fine Tawny: heeft Aroma’s van gedroogd fruit zoals krentjes, pruimen en kersen. Hij zet zacht in met tonen van noten, hout en gedroogd fruit. De Fine Tawny is goed te drinken na het eten bij een kaasplankje. Het beste combineert u de Fine Tawny met Époisses! Het liefst met zweetdruppels op de korst en lopend zuivel, hmm.

De Cálem Fine Ruby: de jongste en fruitigste port van Cálem met aroma’s van rode bessen, kersen en specerijen. Hij heeft een zachte smaak met veel rood fruit. Daarom is het heerlijk te combineren met chocoladedesserts. Inspiratie voor vanavond: een chocolademousse met vers rood fruit én een glaasje Cálem Fine Ruby.

Serveer de port niet te warm!
Tawny 14-16 graden
Ruby 16-18

Benieuwd? Kom langs in onze winkel en wij informeren u graag.

Klik hier voor alle aanbiedingen