Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Iwan Brands
Molenwijk 38
1035 EG AMSTERDAM

Openingstijden

Ma: 09.00 - 19.00 uur
Di: 09.00 - 19.00 uur
Wo: 09.00 - 19.00 uur
Do: 09.00 - 19.00 uur
Vr: 09.00 - 19.00 uur
Za: 09.00 - 19.00 uur
Zo: 10.00 - 18.00 uur

Iwan Brands úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Santocci Limoncello Giftbox

Santocci Limoncello Giftbox!

De overheerlijke Santocci Limoncello wordt standaard geleverd in een elegante transparante fles. Bij deze speciale editie zit de elegante Santocci Limoncello fles verpakt in een mooie en praktische giftbox (exclusief shot glaasjes). Ideaal om te geven als geschenk aan liefhebbers van de verfrissende Italiaanse likeur of aan hen die nog niet bekend zijn met limoncello, maar wel houden van een heerlijk drankje.   

Santocci giftbox - uw topSlijter nb website

De onweerstaanbare Santocci Limoncello is het perfecte geschenk!
Santocci Limoncello wordt gemaakt volgens een oud Italiaans familierecept en voldoet aan de kernwaarden van een goede limoncello: traditie, balans en onweerstaanbaarheid. Al generaties lang wordt Santocci Limoncello op dezelfde ambachtelijke manier gemaakt, zonder toevoegingen van kunstmatige smaak-, geur- en kleurstoffen. Het gebruik van verse citroenschillen uit Sorrento en natuurlijke suikers creëert exact de juiste balans, waardoor Santocci Limoncello een unieke en onderscheidende smaak bezit. Dit, gepaard met de heldergele kleur, is wat Santocci Limoncello zo bijzonder maakt.

Onweerstaanbaarheid
Van Santocci Limoncello kunt u het hele jaar door genieten. Niet alleen als aperitief of digestief op warme zomerdagen, ook ‘s winters is de heerlijke smaak van Santocci een belevenis bij een goede kop koffie. En wat te denken van een mooie Santocci cocktail, of als geraffineerde smaakmaker van gerechten? Hoe kouder Santocci Limoncello wordt geserveerd, hoe onweerstaanbaarder de smaak wordt.

Fun Fact: Limoncello is wereldwijd dusdanig populair dat er zelfs een internationale limoncello dag in het leven is geroepen. Deze dag die volledig in het teken staat van limoncello vindt jaarlijks plaats op 11 augustus.

Aan wie geeft u deze giftbox cadeau? Of gewoon lekker voor uzelf!
Kom langs in onze winkel en informeer.

(Deze actie geldt van 15 mei t/m 4 juni 2024)

Klik hier voor alle aanbiedingen.