Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Iwan Brands
Molenwijk 38
1035 EG AMSTERDAM

Openingstijden

Ma: 09.00 - 19.00 uur
Di: 09.00 - 19.00 uur
Wo: 09.00 - 19.00 uur
Do: 09.00 - 19.00 uur
Vr: 09.00 - 19.00 uur
Za: 09.00 - 19.00 uur
Zo: 10.00 - 18.00 uur

Iwan Brands úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Santa Marta s de klassieke Italiaanse likeuren

Santa Marta’s de klassieke Italiaanse likeuren!

Een klassieke Italiaanse likeur gemaakt door de experts op de distilleerderij van Francoli. Distillerie Francoli is gevestigd in Ghemme, in het noorden van Italië en nog steeds in het bezit van de familie Francoli. Ze staan wereldwijd bekend om prachtige grappa’s en likeuren. Elke Santa Marta likeur zijn eigen klassieke Italiaanse smaak.


Santa Martas - Italiaanse likeuren - uw topSlijter nb website

Santa Marta Sambuca
Santa Marta Sambuca is een klassieke Italiaanse likeur: een iconisch digestief uit het Middellandse Zee gebied. Deze Santa Marta Sambuca is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten: groen anijszaad, steranijs, een combinatie van kruiden en vlierbloesem infusies, neutrale spirit, suiker en water. Geweldige likeur met florale en verrassende tonen van vlierbloesem!

Santa Marta Limoncello
Speciaal geselecteerde citroenrassen uit Zuid-Italië worden gebruikt voor de infusie in de neutrale alcohol. De geur is zeer fris, met een natuurlijke geur van citroen, citronella en salie. De smaak van Santa Marta Limoncello is soepel en evenwichtig en toch heel fris hetgeen te danken is aan de natuurlijke zuurgraad van de citroen.

Santa Marta Amaretto
Een klassieke Italiaanse likeur geproduceerd uit maceratie van geroosterde cacaobonen, vanillestokjes, abrikoospitten, kersen, bittere amandelen, zoete sinaasappelschil en zoete sinaasappelbloesem in water en alcohol. Na een korte maceratie, wordt deze infusie gedistilleerd en het verkregen product wordt gemengd met suikerstroop en de resterende alcohol. Hierna volgt het filteren en het bottelen. Saluti met Santa Marta Amaretto.

Santa Marta Italian Espresso
Deze premium kwaliteit Espresso likeur is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten: water, suiker, alcohol en koffie infusie. Geen toegevoegde kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Elke slok doet denken aan het drinken van een espresso in het charmante Italië.

Kom langs in onze winkel en beleef Italië met de Santa Marta's likeuren!

Klik hier voor alle aanbiedingen.