Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Iwan Brands
Molenwijk 38
1035 EG AMSTERDAM

Openingstijden

Ma: 09.00 - 19.00 uur
Di: 09.00 - 19.00 uur
Wo: 09.00 - 19.00 uur
Do: 09.00 - 19.00 uur
Vr: 09.00 - 19.00 uur
Za: 09.00 - 19.00 uur
Zo: 10.00 - 18.00 uur

Iwan Brands úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Franklin en Sons Original Ginger Ale

Franklin & Sons Original Ginger Ale

Franklin & Sons is een Brits familiebedrijf met een lange geschiedenis dat bekend staat om het produceren van een verscheidenheid aan hoogwaardige mixdranken. Opgericht in 1886, werd Franklin & Sons in de beginnende jaren vooral populair vanwege de handgemaakte Ginger Beer. De ambachtelijke mixdranken zijn speciaal ontworpen om de smaken van premium gedistilleerde dranken te verbeteren.

Franklin and Sons Original Ginger Ale - uw topSlijter nb

De Original Ginger Ale brengt een balans van subtiele warmte met een verfrissende twist. Franklin & Sons gebruikt enkel natuurlijke ingrediënten voor het produceren van de mixdranken, zo ook voor deze Original Ginger Ale. De Ginger Ale wordt gemaakt middels een combinatie van natuurlijk gemberwortelextract en bruisend water.

Fun Fact: Het bedrijf begon met de naam Franklin & Brothers, vernoemd naar de gebroeders George, Frederick en Albert Franklin, die het bedrijf hebben opgericht.

Een voortreffelijke match tussen Buffalo Trace en Franklin & Sons: Original Ginger Highball
De buffelachtige bourbon van Buffalo Trace is, behalve puur, uitstekend te combineren in een highball met de fleurige Franklin & Sons Original Ginger Ale. De plezierig zoete vanille tonen van de bourbon creëren een heerlijke mix met de licht bittere en pittige gembersmaak van de Ginger Ale.

Ingrediënten

Bereidingswijze:
Vul een longdrinkglas met ijs. Voeg de Buffalo Trace Bourbon toe en vul aan met Franklin & Sons Original Ginger Ale. Roer even rustig door en garneer met een limoen-, citroen- of sinaasappelschijfje en geniet!

Klik hier voor alle aanbiedingen