Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Iwan Brands
Molenwijk 38
1035 EG AMSTERDAM

Openingstijden

Ma: 09.00 - 19.00 uur
Di: 09.00 - 19.00 uur
Wo: 09.00 - 19.00 uur
Do: 09.00 - 19.00 uur
Vr: 09.00 - 19.00 uur
Za: 09.00 - 19.00 uur
Zo: 10.00 - 18.00 uur

Iwan Brands úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Exclusiviteiten van úw topSlijter!

Exclusiviteiten van úw topSlijter!

Wij willen naast de bekendere merken in ons assortiment ook iets unieks aanbieden. Mooie dranken welke niet bij andere slijters verkrijgbaar zijn maar alleen bij ons, úw topSlijter! Hoe dit in zijn werk gaat? Heel goed zoeken. Het pareltje uit de oceaan zullen we het maar noemen. En dat vergt tijd, heel veel tijd. Maar omdat wij alleen het beste voor onze klanten willen nemen wij die tijd.

Exclusiviteit bij uw topSlijter - parels

Wij stellen u voor aan een aantal van die pareltjes…

Passimora Nero d’Avola – Sicilia DOC
Gemaakt van druiven die licht ingedroogd zijn in de warme Siciliaanse zon; een rode wijn met een intens karakter, charmant en volhardend, boeiend vanaf de eerste slok: de pure expressie van het eiland. Delicate hints van rood fruit en granaatappel vergezeld met zoete tonen van gedroogde pruimen en gekonfijt fruit.

Les 4 Pierres – Cabernet Sauvignon
Pierres betekent: edelstenen. De Cabernet Sauvignon druif wordt gesymboliseerd door de robijn, een schitterende rode steen. Ze staat voor passie, intensiteit en kracht. In de neus intens fruitig. Smaakt naar frambozen en bramen met een vleugje kruiden en gerookte thee met een lange fruitige afdronk.

Les 4 Pierres – Pinot Grigio
De saffier symboliseert de pure elegantie van de Pinot Grigio druif. Deze Pinot Grigio is fraai helder van kleur met een gouden flonkering. De geur is verfijnd, met tonen van witte bloesem. In de mond is de wijn fris en delicaat, de afdronk is aangenaam met een licht pepertje.

Les 4 Pierres – Sauvignon Blanc
De Sauvignon Blanc druif wordt gesymboliseerd door de smaragd, een schitterende groene steen. Ze staat voor evenwichtigheid en harmonie. In de neus exotisch fruit en witte bloemen. Smaakt naar citrusvrucht met een vleug perzik in de afdronk.

Captain Fox Dark Rum
De Caribbean Rum Dark van Captain Fox wordt traditioneel van suikerriet gestookt. De Captain Fox Dark is een zachte, aromatische rum die zich vooral leent voor gebruik in warme winterdranken en de keuken.

Captain Fox White Rum
De Caribbean Rum White van Captain Fox wordt traditioneel van suikerriet gestookt. De Captain Fox White is een lichte, zuivere rum die geschikt is voor mixdranken en cocktails.

Stoocker
Stoocker is een (h)eerlijke borrel van vaderlandse bodem. Ambachtelijk gemaakt met alle zorg en aandacht die een goed product verdient. De kunst van het distilleren is eeuwenoud en heeft in ons land een lange en rijke traditie.

De Stoocker is bij ons in 5 varianten verkrijgbaar:

-         Stoocker Jonge Jenever

-         Stoocker Beerenburg

-         Stoocker Jonge Graanjenever

-         Stoocker Zachte Jenever

-         Stoocker Vieux


Santa Marta

Een klassieke Italiaanse likeur gemaakt door de experts op de distilleerderij van Francoli. De distilleerderij is gevestigd in Ghemme, in het noorden van Italië en nog steeds in het bezit van de familie Francoli. Ze staan wereldwijd bekend om hen prachtige grappa’s en likeuren.

Probeer deze klassieke italiaanse likeuren van Santa Marta uit!

-         Santa Marta Sambuca

-         Santa Marta Limoncello

-         Santa Marta Amaretto

-         Santa Marta Italian espresso


Klik hier voor alle aanbiedingen