Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Iwan Brands
Molenwijk 38
1035 EG AMSTERDAM

Openingstijden

Ma: 09.00 - 19.00 uur
Di: 09.00 - 19.00 uur
Wo: 09.00 - 19.00 uur
Do: 09.00 - 19.00 uur
Vr: 09.00 - 19.00 uur
Za: 09.00 - 19.00 uur
Zo: 10.00 - 18.00 uur

Iwan Brands úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Sir. James 101 - de perfecte alcoholvrije vervangers voor alcoholische dranken

Sir. James 101 | de perfecte alcoholvrije vervangers voor alcoholische dranken

De Sir. James 101 dranken zijn de perfecte alcoholvrije vervangers voor alcoholische dranken. "No compromise on taste" is de visie en het doel is om de beste alcoholvrije alternatieven aan te bieden, om van te genieten in elke bar of restaurant.

Sir James 101 - uw topSlijter nb website

SIR. JAMES 101 G&T ALCOHOLVRIJ
De allereerste versie was deze alcoholvrije variant met de smaak van gin-tonic. Veel mensen waren tijdens proeverijen in verwarring omdat zij echte gin-tonics dachten te drinken. Na vele positieve reacties werden daarom ook de andere varianten ontwikkeld. Natuurlijke smaken en extracten zoals jeneverbes en limoen worden gebruikt om deze drank met de smaak van gin-tonic te maken. Dit heeft een aantrekkelijk aroma van verse citrusvruchten en botanische kruiden zoals jeneverbessen en rozemarijn als resultaat. Een frisse en zacht bittere gin-tonic smaak met aangenaam sprankelende tonen zorgen voor een goede harmonie en evenwichtige afdronk.

SIR. JAMES 101 MOJITO ALCOHOLVRIJ
Dit is dé favoriete mocktail aller tijden! Sinds de lancering van de Mojito zijn de reacties op deze variant goud waard, de beste alcoholvrije Mojito ervaring begint hier! Natuurlijke smaken en extracten van groene munt en limoen vormen de basis van dit drankje. Maar Sir. James 101 was alleen daarmee niet tevreden en maakte er een verfijnde drank van. Smaken van de traditioneel toegevoegde bruine suiker zijn duidelijk herkenbaar en er is een volle smaak gecreëerd waarmee de smaak van rum geëvenaard wordt. Het aroma is zeer kenmerkend en herkenbaar met de frisse en tintelende smaak van munt, limoen en kruiden met een lange en evenwichtige afdronk.

SIR. JAMES 101 SPRITZ APERITIEF ALCOHOLVRIJ
Spritz drankjes zijn all-time populaire drankjes en daarom heeft Sir. James 101 daarvan ook een alcoholvrije versie gemaakt. Er is met name gezocht naar meer frisheid en een twist van sinaasappel en kruiden. Het resultaat is een verfijnde drank die geschikt is bij iedere gelegenheid. Natuurlijke smaken en extracten van sinaasappel en kruiden zoals rozemarijn, salie, kruidnagel en nootmuskaat worden aangewend om deze drank te maken. Het aroma is fris met tonen van sinaasappel en kruiden, gevolgd door een frisse licht bittere smaak en een zachte sprankelende afdronk. Genieten maar!

SIR. JAMES 101 PINK G&T ALCOHOLVRIJ
Eén van de mooiste kleuren: Roze! Sir. James 101 houdt van de kleur maar is vooral trots en enthousiast over de geweldige smaak van de Pink G&T. Momenten van plezier beleeft u op een feestje, in het restaurant of thuis, terwijl u toch "the real deal" drinkt zoveel u wilt, én 100% nuchter blijft. De Pink G&T heeft een diepe, bloesemroze kleur. Geuren van framboos zijn waarneembaar met een hint van granaatappel en jeneverbessen. De smaak is sensationeel, een samenspel van verfijnde kruiden en rood fruit zoals frambozen en rode bessen. De elegante bubbel zorgt voor een perfecte balans met een licht bittertje in de afdronk.

Meer informatie? Kom langs in onze winkel of shop online.

Klik hier voor alle aanbiedingen.